Kropp ∗ Själ ∗ Ande

Medialt arbete

Privatsittning/Seans:

Som utbildad Certifierat Medium är jag endast en neutral kanal mellan deras värld och vår värld. (Utbildad av Terry Evans, Creative Experiences AB, och medium Lena  Ranehag). I April åker jag ner till England och ska gå på Arthur Findley Collage, en mediumskola.

Ju mindre förhandsinformation du ger mig, ju bättre blir oftast sittningen/seansen. Så när du bokar tid är jag tacksam om du bara uppger ditt förnamn och mobilnummer. En privatsittning/seans är precis vad det låter, ”privat” så du kommer ensam.

Som medium kan jag inte bestämma vem eller vilken ande kontakt som kommer eller vad anden ska tala om. Jag är bara en naturlig kanal mellan deras värld och vår värld. Det kan tex, vara en nära anhörig eller släktning, en barndomsvän, kollega mm, men det är inte jag som bestämmer och inte du, det bestämmer andevärlden. Våra nära och kära som gått över på andra sidan har inte glömt oss. De vet mycket väl var vi befinner oss just nu och vart vi är på väg. 

Jag tar inte emot kunder under 18 år. Jag förmedlar inga olyckor, dödsfall eller sjukdomar. Du ska kunna känna dig trygg med mig.

Priser

Boka här:

IMG-6722

Boka en tid/behandling hos mig

För att boka in en tid hos mig så kontaktar du mig genom kontaktuppgifterna nedan.

Telefon/sms: 076-108 90 55
(Seans och hembesök bokas via telefon)

Jag ser fram emot att träffa dig!

Gå också gärna med i vår facebook-grupp: Liw & Hälsa (Länk)

Top